Међународни фестивал леда и снега у Харбину

Међународни фестивал леда и снега у Харбину

1300 Views
Read Time:1 Minute, 18 Second

哈尔滨国际冰雪节

Међународни фестивал леда и снега у Харбину у Кини, одржава се сваке године и највећи је фестивал леда на свету. Ове године одржан је 37. са темом „Чаробни Харбин“.

Фестивал скулптура у снегу и леду у Харбину, у Кини, отворен је 5. јануара 2021. године и састоји се од четири тематска парка.

Као важан део годишњег Харбинског међународног фестивала леда и снега, парк је изграђен од леда и снега.

Harbin Ice Snow Festival Tour 2021/2022, Harbin Winter Tour

Парк је подељен на шест делова, а туристи могу уживати у призорима познатих грађевина из страних земаља, укључујући Русију, Грчку и Летонију.

Снежни лавиринти, кристалне кугле и ледени торњеви посетиоцима кинеског Леденог фестивала у граду Харбину, привлаче пажњу, а скулптуре магично мењају боје.

Туристи могу уживати у разним активностима на снегу и леду, укључујући ледени тобоган дугачак преко стотину метара.

Основан 1999. године, сезонски тематски парк се одржава сваке године и највећи је светски фестивала снега и леда.

Простире се на површини од преко 600.000 квадратних метара на којој се налазе ледено исклесане знаменитости из 17 страних земаља и региона.

У наредним недељама одвијаће се низ активности, укључујући музички фестивал и међународна такмичења у леденим скулптурама.

Посетиоци такође могу да скијају, клизају на леду, играју „фудбал на леду“ и возе бицикл у парку.

Свако, па и делимично копирање материјала Центра за сарадњу са земљама Азије без писмене дозволе или линка на оргиналан текст објављен на веб-сајту Центра за сарадњу са земљама Азије третира се као грубо кршење закона о ауторским правима. Центар за сарадњу са земљама Азије задржава право реаговања на сличне противправне радње и покретања судског поступка.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of