Рад и живот у Пекингу: обичан дан графичког дизајнера

Рад и живот у Пекингу: обичан дан графичког дизајнера

1491 Views
Read Time:1 Minute, 47 Second

一个中国普通人的一天

Li Yanjing (李燕京) рођен је у обичној породици у Пекингу. Воли да слуша музику, путује, слика и да се бави разним областима уметности. По завршетку средње школе 2004. године примљен је у Пекиншки стручни колеџ за науку и технологију да студира графички дизајн.

Ли веома воли графички дизајн. Након завршетка факултета 2008. године, радио је у пет различитих индустрија и стекао богато радно искуство.

2008-2017: Рад у индустрији штампаних медија. За скоро 10 година рада, његова дизајнерска способност је у великој мери развијена, а стекао је и дубље разумевање дизајна.

2017-2018: Рад у индустрији раног образовања. Током једне године рада, дубоко је схватио да се кинеско предшколско образовање брзо интегрише са међународним раним образовањем.

2018-2019: Улазак у индустрију одеће на отвореном и ангажовање на пословима везаним за дизајн бренда. Сведок је брзе интернационализације кинеске индустрије одеће и жестоке конкуренције са домаћим и међународним брендовима одеће.

2019.-сада: Ушавши у индустрију некретнина, због својих изврсних свеобухватних способности и богатог радног искуства, постао је директор бренда, одговоран за целокупно управљање изградњом бренда компаније.

Ли је направио један видео снимак и поделио један од својих уобичајених и испуњених дана.

Ли је вредно радио у својој каријери. Све време је унапређивао своје професионалне способности и нада се да ће постати одличан дизајнер у Кини. Поред свог посла, увек користи слободно време за учење.

Постоји кинеска изрека ” вода кап по кап носи камен “. Ли верује да ће напорним радом и континуираним професионалним учењем на крају остварити свој сан.

Ово је обичан напоран и испуњен дан за графичког дизајнера Li Yanjing , а уједно и дан за многе Кинезе који раде и живе у Пекингу. Напорно раде како би из дана у дан остварили своје циљеве. Такав живот је пун наде и чини их тако поносним.

Свако, па и делимично копирање материјала Центра за сарадњу са земљама Азије без писмене дозволе или линка на оргиналан текст објављен на веб-сајту Центра за сарадњу са земљама Азије третира се као грубо кршење закона о ауторским правима. Центар за сарадњу са земљама Азије задржава право реаговања на сличне противправне радње и покретања судског поступка.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of