ЦСЗА: Кина стуб одбране од Корона вируса

ЦСЗА: Кина стуб одбране од Корона вируса

1179 Views
Read Time:48 Second

Центар за сарадњу са земљама Азије (ЦСЗА) пружа пуну подршку пријатељској Народној Републици Кини у борби против Корона вируса.

Директор Центра за сарадњу са земљама Азије Зоран Спасић је изјавио: ,,Читав свет треба гледати са дубоким поштовањем борбу кинеског руководства и народа против ове опаке болести. Кинеска држава користи високо технолошка средства како би ову тешку ситуацију држали под контролом. О томе говори и ангажовање великог броја дронова, који прате кретања грађана у циљу да се спречи даље ширење вируса. У циљу максималне заштите грађана, користе се и посебни роботи како би се становништву у угроженим подручјима доставила храна,,

Намера појединих медија у свету је да се искористи тешка ситуација која је задесила кинески народ и да се на рачун тога покуша оспорити политичка и економска моћ Кине. Енормни и енергични напори кинеске владе дали су одличне резултате, уверен сам да ће Народна Република Кина уз огромну пожртвованост кинеског руководства и народа, изаћи и садашњих потешкоћа- изјавио је Спасић.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of